Helg

2012-06-30 14:05:57
Goddag! Igår sov jag inne i min systers rum så att mamma och Glenn kunde få tillbaka sin säng iallafall en natt, ska sova hos henne inatt också. Supermysigt, kändes verkligen som sleepover. Vi spelade sims och hade det bra! Idag ska jag träffa bästa Sanna, vi ska laga goooood mat och mysa till det! Längtar. Sitter nu med lite pepsi max (ovanligt va) och har nyss varit på stan och köpt två par skor till mammi och syster (härmapor) som mamma får betala till mig sen med ränta... nä då skoja haha. Tripp trapp trull blir det i skohyllan iallafall då jag har 37, mamma 38 och Linnéa 39 haha. Lätt att veta vems som är vems iallafall. Mina är dock på gränsen till på tok för små men vet att de kommer töja sig lite grann bara om ett par dagar. Har kikat runt lite på bredband och hemtelefoni, såg att Com hem har erbjudande på ett paketpris så det får det bli! Känns faktiskt bra att ha hemtelefoni för då finns det alltid täckning, min telefon är inte att lita på liksom. Så det blir bra, hihi... Snart dags för lunch här och till efterrätt blir det jordgubbar! Nä nu ska jag ringa Sanna. Kram på er och trevlig helg!


Fredag

2012-06-29 16:34:10


Trevlig fredagskväll på er!

IKEA

2012-06-29 15:38:29
Hej på er mina fina. Idag har denna mamma gjort av med många tusenlappar. Usch. Men positivt är att Daniel betalar lite grann av det jag köpt idag så det får jag ju tillbaka sen hihi. Idag har jag iallafall köpt tv-bänk, soffbord, spjälsäng till Emilia och så köksgrejer (kastrull, stekpanna, porslin, bestick, skålar osv) Haha flyttar inte förrän i september men typ alla möbler och saker ett hem behöver är redan ordnat! Driven kvinna! Sitter nu med kaffe, pepsi max (beslutsångest vad jag var sugen på) och har precis betalat lite räkningar... Har förresten köpt mig ett par denimfärgade jeans som inte är en storlek för stora (sitter som en smäck) och ett par skor jag suktat efter i flera månader på rea. Båda sakerna på rea alltså. Hade inte tänkt att shoppa något alls nu när jag bara vill ha in massa pengar och spara men så vet jag själv att jag behöver ett par jeans som inte trillar ner för varje steg jag tar och de här skorna.. okej jag behöver dem inte men unna sig lite måste man ibland! Men nu är det verkligen leva snålt och Emilias grejer som gäller. Inget annat! Skönt att det bara är diskmaskin, kaffekokare, tekokare, micro, soffa och skötbord kvar som behövs så tar jag inredningen senare i höst när jag bott in mig, det går inte att köpa innan. Måste veta exakt vart sakerna ska vara så mitt hem blir perfekt! Precis sådär perfekt så som jag vill ha det. Jag och min lilla tjej... Längtar.

 



Dagens Mamacita!

2012-06-28 13:42:27

Tjejig tjej hihi. Sticker ut på ärenden alldeles strax, kramisar!

I'm gonna smile cause I deserve to

2012-06-28 13:16:25

Torsdag

2012-06-28 13:07:47


Hej på er! Idag har Helena, Jonas och Svea varit här på fika, riktigt mysigt och kul att ses igen efter ett par dagar då jag inte riktigt haft tiden till det. Nu har jag precis fått i mig lunch, mormors köttbullar, sås och potatis smakade bra! Jordgubbar till efterrätt och sitter nu och laddar inför dagens ärenden, ska förbi Telia och höra vad de kan göra för mig, min telefon är under all kritik och jag är så irriterad på att den inte funkar. Så jag ska troligtvis förlänga med en vit iPhone 4S och ta slutfaktura på min iPhone 4, men det beror på vilket pris de kan ge mig... hoppas på att de kan bjuda på abonnemangskostnaden! Återstår att se.. Ska även förbi Daniel och hämta min post som kommit dit och leta ihjäl mig efter garantikvittot på iPaden (sålde den igår och lovade att posta garantipappret) så jag hoppas jag hittar det! Sen har jag en rolig nyhet, Emilia ska få en liten kusin i december.. Fina Markus och Linnéa ska bli föräldrar. Måste erkänna att jag först kände mig väldigt, väldigt delad till nyheten då jag längtat och sett fram mot det otroligt mycket och så ska de ha barn nu när jag och Daniel inte är tillsammans längre, då blir det ju inte samma sak! Hade velat haft utflykter vi fyra och så sötaste kusinerna.. Men jag får träffa Linnéa och lillkusinen istället, det är ju ändå Emilias släkt oavsett. Kände nästan lite svartsjuka i början, varför ska de vara lyckliga och ha ett familjeliv när jag inte kan ha det.. Men då kom jag fram till att jag faktiskt inte ska lägga energi på saker jag saknar i mitt liv utan lägga energi på det som är bra och det jag har! Jag har en frisk underbar dotter som är det absolut bästa och finaste jag har och jag gör verkligen allt för henne. Hon är min familj nu och ingen annan. Plus att varför ska jag deppa ihop över att de bildar familjelivet jag saknar när jag inte har en aning om hur mitt eget liv ser ut om fem år? Jag vet, jag hade egentligen lovat mig själv att inte berätta om hur jag mår och mina innersta känslor såhär offentligt men vill samtidigt inte sticka under stol med att jag har det lite tufft just nu! Men det som driver mig är - en dag, en vacker dag mina vänner, blir det bättre. Kram!

Ikea

2012-06-27 20:09:06

Godkväll på er. Här är det bara jag och Emilia som är hemma (hon sover dock) och jag kikar runt lite på Ikea. Ska dit på fredag efter att jag lämnat Emilia hos pappan så passar på att köpa en spjälsäng på en gång då. Såg att de har erbjudande nu på denna så om den finns kvar får det bli den, superbra att det går att få bort ena sidan sen när hon blir större. Ska även köpa lite andra grejer när jag ändå är där men spjälsängen är iallafall prio ett! Sitter med en kaffekopp och väntar på att mamma och syster ska komma hem, tror de är hemma om ca 1,5 timme så något får jag allt hitta på fram till dess.. Imorgon får vi finbesök, finaste Helena med familj kommer hit, som jag saknat dem allihop! Bakade en sockerkaka idag som jag tänkt bjuda dem på och eftersom mamma är ledig imorgon så får Emilia vara hos henne medan jag drar iväg och handlar annat till fikat. Trevlig kväll på er!

Effektiv dag

2012-06-26 19:51:23


Hej på er. Måste börja med att tala om sjukaste grejen, jag har typ inte ätit kaviar på minst tio års tid och inte korv heller. Haft galet dålig matlust (inte konstigt) den senaste veckan och knappt ätit något alls. De senaste dagarna har maten börjat smaka något igen och vet ni vad jag varit sugen på? Ägg med kaviar och så maträtter med korv. Alltså?! Sådär nu vet ni mina roliga matvanor haha. Iallafall, idag har jag varit och hämtat bilen på Volvo, åh så söt den är och så har jag skrivit kontrakt på bostadsrätten! Imorgon är det ledigt, har blivit jätteförkyld (satt sig i halsen, låter som en jag vet inte vad) så det blir lugnt imorgon. Jag som tänkt springa... men hoppar det såklart. Nu äter jag....gissa.. ägg och kaviar och efter det blir det hallon och laktosfri fil och sedan en kopp te. Emilia sover, mammas finaste.. Kram på er!

Tisdag

2012-06-26 07:10:15

Godmorgon! Sitter med naturell yoghurt, hallon och kaffe, mmm. Ska strax ta oss en morgonpromenad. Vid elva ska jag hämta bilen på Volvo, så kul! Sen ska vi kanske träffa Sanna idag. Kram på er hihi

Bilägare!

2012-06-25 17:22:34
Köpte bilen! Lite kort info: Renault Clio III fas 2 från 2009, mätarställning 330 mil, nybesiktigad 15 juni 2012, jag får med vinterdäck på aluminumfälg och första servicen gratis uppe på Volvo, prutade 5000 kr och så har jag 6 månaders garanti på den! Lycka! Hämtar min och Emilias lilla pärla imorgon!
Nu ska Emilia få sig ett bad. Kram på er!


Emilia och bästa mormor i början på sommaren. 

Frukost

2012-06-25 08:48:28


Godmorgon! Sitter med frukost, kaffe och ska strax sparka igång dagen. Hämta Emilia klockan elva hos pappan (äntligen!!! saknat min lilla loppa så mycket) och sen hem till Rosendal för att ge Emilia mat och så kommer Maria till mig och Emilia ska sova middag.. Efter det ska vi upp till Volvo och kika på bilen och efter det sälja min iPad och sen kan jag slå mig ner i soffan ett tag! Puh. Men blir det bilköp idag så är det ledigt några dagar sen. Ser att det regnar ute, usch vad trist! Ha en bra dag. Kram!

Bilköp?

2012-06-24 21:03:31
Hej på er, bloggen. Ledsen för dålig uppdatering. Iallafall, idag har jag fått mig en sovmorgon följt av en pw på 6 km, fått vagnen såld, mormors lasagne, gymmet och sedan ett bad! Så härligt! Sitter nu i vardagsrummet och slösurfar lite. Imorgon får jag hämta hem Emilia, dags för mammavecka! Åh vad jag saknat henne. Ska träffa Maria Markusson imorgon, såå roligt. Står en del på agendan imorgon också, ska kika på bil uppe på Volvo och efter det ska jag möta upp en tjej som ska köpa min iPad. Kul! Slänger in en bild på bilen jag ska kika på som endast gått 400 mil. Renault Clio III från 09.





Nu ska jag dricka lite mer Pepsi Max och sedan blir det sängen, trött efter gympasset.

09:58 Evighetsgöra

2012-06-23 09:58:52


Himmel vilken tid det tar att lägga över alla bilder från iPhonen till datorn! Kan bero på att det är ungefär 4000 bilder men ändå! Tänkte först att jag lägger över mapp för mapp och sorterar direkt vilka bilder som är fina för framkallning och vilka som ska sorteras bort. Men det tar ju för sjutton hur jäkla lång tid som helst så jag börjar med att lägga över alla bilder från iPhonen till datorn och sen från datorn till externa så att bilderna är säkra iallafall för min telefon börjar ge sig nu känner jag och jag vill inte gå miste om alla bilder! Emilia sover lite förmiddagsvila och jag sitter i köket och pysslar med detta och sen ska jag skriva en to do list.. Ska unna mig ett slingpaket på Maxi idag och slinga håret, sen ska jag noppra/färga ögonbrynen och så ska jag även sola och smörja in mig med brun utan sol. 

Midsommardagen

2012-06-23 07:24:30


Godmorgon på er! Ledsen för dålig bloggning de senaste dagarna men nu när jag känner att jag bott in mig hos mamma, bror och syster så ska jag blogga mer jag lovar! I eftermiddag ska Emilia till pappan vid tretiden och sover där till måndag förmiddag. Barnledigt med andra ord! Emilia hade feber igårkväll och har lite idag också men är inte alls lika gnällig som igår. Hon somnade vid 20:30 och sov till 06! Jag gick och la mig vid 23tiden efter att ha pratat med bästa Maria i telefon. Fina vän! Vi ses på måndag hihi. Nu har jag precis lagt ut lite grejer på Blocket, min iPad ska säljas (maila mig vid intresse!) och även två vita MALM  sängbord från IKEA. Sitter just nu och kikar på vilken bil jag vill köpa, men ska vänta tills jag verkligen vet vad det är jag vill ha men det står mellan tre märken, Renault, Peugeut och Wolkswagen. Har reserverat en bil på Volvo tills på måndag som jag ska kika på men tycker den är lite dyr.. Jaja. Åh till veckan ska jag skriva kontrakt på bostadsrätten. Fick höra att jag låter så positiv när jag skriver och folk undrar om det är ett gemensamt beslut att vi gått isär. Jag säger såhär: What doesn't kill you, makes you stronger..
Men låter det vara osagt hur jag mår. Nu: Kaffe! Kram på er. 

Midsommar

2012-06-22 14:50:44
Glad middsommar på er. Idag ska jag och Emilia bara mysa. Hon sover sen vila nu men dock
senast till 15 så hon somnar runt 21 ikväll. Sitter och sorterar ut bilder för framkallning, riktigt ambitiös tjej!




Torsdag

2012-06-21 12:32:54

 

Hej på er. Idag har jag varit på kaffe hos Helena och Jonas och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sjukt hungrig och det är en skön känsla, har helt ärligt inte varit speciellt hungrig senaste veckan. Sen ska Emilia till pappan klockan tre och då ska jag iväg och sola (ser ut som ett levande lik) och sedan iväg och kika på lite bilar. Efter det har jag inga planer, hem till Rosendal, betala lite räkningar, tvätta och passa på att laga mat till Emilia och frysa in och även till mig själv. Unnar mig min favorit tacogratäng ikväll.. Min midsommar är helt lugn, Emilia sover hos Daniel nu inatt och jag hämtar henne på eftermiddagen imorgon och då ska vi bara mysa hon och jag och äta lite jordgubbar. Har lovat att skjutsa Helena och Jonas så det ska jag men inget annat är på agendan. Kvalitetstid med mig och mig själv, det är ju så mina dagar kommer se ut i höst! Ska förresten iväg och träna ikväll, ska springa. Tänka på ingenting. Skönt! 
Hörs av senare under dagen, har ju som sagt egentid och ingen barnpassning så jag har tid att blogga.

En nystart

2012-06-20 08:03:30
Hej på er. Jag valde att starta en ny blogg och börja om på nytt istället för det är ju precis det jag ska göra i verkligheten också. Jag och Daniel har gått isär, är inte förlovade längre och bor inte ens ihop. Jag och Emilia har flyttat ner till mamma/mormor i Rosendal tillfälligt och igår köpte jag en lägenhet som jag ska skriva papper på i veckan och flyttar in i september. Bilen sålde jag i måndags och ska iväg och titta på en mindre imorgon tillsammans med min bästa morfar. Jag kommer börja jobba i början på augusti och Emilia kommer få gå fullt på dagis från och med dess. Nej ni nu har jag inte tid att blogga längre, dags att åka till lägenheten och packa ner mina sista saker. Kram på er!

RSS 2.0