Godmorgon!

2014-02-21 06:35:23


Godmorgon! Idag har jag saker på agendan kan jag säga, en examination ska in vid midnatt så jag hoppas få mycket gjort när loppan är på dagis 9 - 15 och så får jag sätta mig ikväll när hon somnat för natten. I helgen jobbar jag men på söndag efter jobbet ska vi träffa Lovisa och Aiden, såå mysigt. Kram
 

Ullared

2014-02-19 10:14:54
 
Natten till måndag, vid ca 02:00 lämnade passaten Karlskoga för att åka till Ullared! Elin, Lina, Tobias och jag var det som åkte och vi hade så jäkla roligt. Bilresan dit var jätteskön, jag och Elin myste till det med kuddar, filtar och så fick jag mitt älskade kaffe vid halv sex när vi nästan var framme. Åh så mysigt, jag älskar att bila, man sover, pratar lite, sover, pratar lite, sover, äter, myser, ååh. Lina var nog inte lika lycklig dock eftersom hon inte fick sova för Tobias eftersom han körde, haha men hemvägen fick hon sova iallafall, hihi. Elin och jag delade på hemresan, jag trodde jag skulle fixa att köra hela vägen men utan någon att småprata med blev det svårt att hålla ögonen öppna så vi bytte. 
 
Jag hittade massor av fina grejer, mest till Emilia men också lampor och träningströja och mysbyxor till mig! Jättenöjd, längtar redan till nästa tur haha. 

Dåligt bloggande

2014-02-19 10:11:18
 
Hej bloggen! 
 
Ursäkta för dålig uppdatering senaste dagarna men det har varit lite mycket. Jag sitter på universitetet nu och inväntar mina gruppmedlemmar, vi ska förbereda oss inför en presentation imorgon, blääää vad tråkigt men jag har börjat lite på uppgiften så tror det kommer gå smidigt. Jag har förresten lyckats åka buss idag! Woop så duktig, hemresan återstår dock så hoppas den går lika smidigt. 
 
Fick bort mitt kvällspass på jobbet på torsdag, imorgon alltså, jätteskönt eftersom det kör ihop sig så med dagis och bilen och allt så det är jätteskönt att jag slipper krångla med det! Daniel har ju börjat jobba igen, så lycklig tjej, så han samkör med tre andra så var tredje vecka har jag inte bilen, vilket gör att jag får åka buss de dagarna. Så ett slags busskort ska köpas tror jag! 
 
Jaja jag kanske lika gärna kan skriva klart uppgiften så vi bara kan diskutera, lägga till och ta bort sen så går det fort, Emilia ska hämtas på dagis vid tre så jag måste ta bussen från universitetet vid halv två. Kram! 

Bio

2014-02-16 13:19:10


Igår var hela familjen på bio, vi såg Bamse och tjuvstaden. Det gick så himla bra och hon är så duktig vår tjej! Popcorn, liten godispåse med favoritgodisana zooapor och Festis. Hon satt stilla hela filmen och i våra knän när det blev läskigt. Åh så mysigt det får bli fler biobesök!

Finaste finaste finaste finaste

2014-02-15 20:23:44



Trött

2014-02-13 20:14:19
Suddig bild på en tjej med nya skor!
 
Idag har jag tränat, vi körde ben, armar och mage! Nästa pass blir nog på lördag. Så skönt att vara igång! Nu sitter jag i soffan och ska plugga lite, längtar tills jag får sova! Kram

Vimmerby

2014-02-13 11:48:47
 
 
Åh nu har vi något riktigt roligt att se fram emot, ett besök hos Astrid Lindgrens Värld får det bli i sommar! I mitten på juli åker vi, en natt med två dagars entré till parken. Bokade med frukost också så man slipper tänka på det, så den enda maten vi kommer laga i stugan är kvällsmat! Perfekt med en lyxig frukost, jag älskar frukost det är den bästa måltiden på hela dagen, lätt. Aah vad jag längtar, våran tjej älskar Pippi så det ska bi såå roligt! 
 
Det är ca 25 mil att åka så vi kommer åka tidigt på morgonen fredagen för att vara framme när parken öppnar, äter någon picknick på vägen ner och så går vi in i parken, sen är vi där hela dagen och bara njuter, hoppas att det är riktigt fint väder. Sen checkar vi  in i stugan, äter kvällsmat, myser, sover och äter frukost i parken, är där hela dagen och sen åker vi hem! Det ska bli jättekul! 

Onsdag

2014-02-12 09:33:13
 
Hallå på er! Idag är vi lediga jag och Emilia, pappan är iväg och åker skidor i Romme Alpin hela dagen, så jag bytte bort mitt pass, underbart med personal som ställer upp, glaaad man blir när man har lite saker att ordna med. Just nu tittar vi på Lotta och jag dricker lite kaffi.. 
 
Så idag ska vi fixa lite ärenden samt bara mysa. Kram! 

Nya snabba

2014-02-11 00:20:48

Nya skor till våren! Svårt med storlekar men tog 24 eftersom hon precis växt ur 23, har 24 på alla skor just nu. Får se om de passar framåt våren men å andra sidan har hon ju inte lika tjocka strumpor då som nu. Hennes converse i storlek 23 passade idag med vanliga strumpor i så borde inte vara några problem! Åh längtar till sommaren!

Mys

2014-02-08 16:16:21

Vi myser med lite kex och kaffe framför Lotta innan mamman ska jobba.

Hela dagen

2014-02-06 18:40:36
 
Idag har jag jobbat 8-16:30 och sen har jag signat upp mig på ett gym, känns så skönt att komma igång och köra igen! Tre gånger i veckan ska det bli och så tänkte jag kombinera detta med träningslagrets pass som jag verkligen älskar, så tänkte köpa ett tiokort där och gå på mina favoritpass och köra gym resterande dagar! Ska träna med min svåger (? är det ens svåger när det är min mans bror? haha) Alex som är erfaren när det gäller gym så det känns fantastiskt bra! Nu är ju inte Daniel min man-man men ni fattar, haha.
 
I helgen jobbar jag långa pass och det ser jag fram emot, jag ska utbilda lite (eller utbilda och utbilda, snarare utmana) så det känns jätteroligt! En jätteduktig medarbetare på jobbet ska få gå upp och bli chef så jag tänkte att denna person ska få styra lite i helgen, jättebra sätt att öva lite på. 
 
Nu ska jag kika lite på vad alla grejer är på den här datorn, den är fortfarande så ny för mig och jag kan inte så mycket. Är mest imponerad över designen och att den är fantastiskt snabb, men vill gärna veta vad alla grejer är ens haha. Kram!

Tv

2014-02-05 14:55:27


En tv har fått flytta in i Emilias rum eftersom vi hade en över, det blev jättemysigt och vilken lyx för henne att se film från sängen! 

Så mycket

2014-02-03 19:14:40
Alltså jag har så mycket roligt att se fram emot att jag nästan blir tokig, hihi åh vill bara att allt ska hända nu nu nu! 
 
 

Emilias

2014-02-03 16:04:51
Beställt två sådana här lådor till Emilias rum, utan hjul då så att de får plats under hennes andra lådor som ser likadana ut, fast de är ljusrosa med vita små stjärnor på. Tror det blir fint tillsammans med hennes nya hylla! 
 
 

Snart klara

2014-02-03 15:51:39
 
Nu är det bara lite kläder och en tv kvar att hämta i min lägenhet, så himla skönt, plus att de som ska ta över den vill ha den tidigare (därav de senaste dagarnas panikflyttning) så himla skönt att det är över! Snart kommer Lovisa och Aiden hit, jättelängesen vi sågs så det ska bli supermysigt att träffas. Sen ikväll ska jag läsa och så är det paradise, woop woop! In till Örebro imorgon sedan jobb veckan ut. Kram på er! 
 

-

2014-02-02 23:29:45
Älskade lilla loppan ligger och sover på mig, finns inget bättre än att få vara din mamma. Är så innerligt lycklig och glad över att just jag är det, mamma alltså, skulle inte byta det mot något i hela världen! 



RSS 2.0