Fullt upp

2012-12-31 09:56:00

Fullt upp med jobb, plugg och familjeliv..


God jul

2012-12-25 08:49:00

 


Fina småkusinerna, så mycket kärlek

2012-12-20 20:28:00

Emilia gav sin lilla kusin Olivia pussar idag, klappade henne, tog av och på henne strumporna och visade så mycket kärlek. Mitt hjärta smälter!


Passaten

2012-12-20 09:35:00


Här har vi då nya familjemedlemen, en Passat som heter Leif, den fick inte heta Stig för pappan i familjen. Leif var tydligen coolare, haha, min lilla knäppis! Nu ska mamman in och lära sig något på universitetet, pappan ska fixa till hemmet och sen hämta loppan på dagis lagom till mamman är hemma igen. Vad vi gör i em återstår att se, jag röstar på julklappshandling..

Olivia

2012-12-18 13:33:00

Idag har jag fått äran att mysa med Olivia, Emilias kusin alltså. Hon har fått sitt namn nu så det är roligt. Säger Olivia i varje mening bara för att haha. Fick ta upp henne från skötbordet och höll sen i henne i ett par timmar med avbrott för amning, och lillan somnade hos mig efteråt, sjukt mysigt. Finaste lilla tjejen. Nu snart kommer Sofie hit, Daniels syster, vi ska in till Örebro-Marieberg, ska bli såå roligt. Kram


Välkommen till familjen

2012-12-17 19:05:09

Idag mina kära vänner köpte vi bil! Bytte in Rakel (Renault Clio 2009) mot en Wolksvagen Passat 2008, fast en mörkgrå. Får hämta den på onsdag, ska bli gaaalet roligt med en stor familjebil! Bilen är redan döpt, Stig är dagens namnsdag så Stig it is!

Tre år

2012-12-16 19:42:00
Vi har varit tillsammans i tre år, min kärlek och jag. Tre långa år. Det började som en liten flirt på jobbet som sedan blev till en dejt och kort därefter var vi ett par, några månader senare bodde vi ihop som sambos och i september, drygt nio månader efter att vi blivit tillsammans, blev jag gravid. Vi förlovade oss, Daniel fick nytt jobb, jag fick nytt jobb och vi flyttade till en större lägenhet.

Allt det här känns som om det är gjort för så himla längesen men det är inte det, förklaringen till att det känns som vi varit tillsammans längre är att vi varit med om så mycket under vår tid tillsammans. Efter att Emilia fötts blev vi bara ännu kärare och att bli mamma och pappa är det absolut finaste och största vi varit med om.

Det som hände tre veckor efter förlossningen är däremot det absolut värsta vi upplevt.. Min pappa omkom i en motorcykelolycka och där satt vi, två nyblivna föräldrar och funderade på var den njutbara bebistiden tog vägen. Vi har varvat sorg och glädje, hopp och förrtvivlan, skratt och gråt tillsammans och det är utan tvekan Daniel jag vill leva med i resten av mitt liv. Han är den personen som sett mig uppleva förlossningssmärta, han har sett mig vara så fruktansvärt ledsen över min pappa och han har sett mig bli så otroligt lycklig över all den glädje Emilia ger.
Åh vad jag älskar dig, oss, Daniel! 



Helgen

2012-12-16 18:26:46


Helgen har varit bra, bestått av middag i fredags för att fira tre år tillsammans, nattjobb, myslördag med våra vänner Lovisa och Aiden, nattjobb och idag har vi bara myst här hemma och ätit hemgjord pizza. Mmm! Nu sover Emilia snart och vi väntar på att julkalendern ska börja. Sista veckan på universitetet nu och jag får lite jullov, fast har en uppgift som ligger och spökar ändå men det hinner jag med trots mycket timmar på jobbet. Kramar!

Mer jul

2012-12-15 19:34:16


Oj vilken effektiv dag trots sovmorgon till tolvsnåret efter gårdagens nattpass. Jag har hunnit med storhandling, liten sväng på stan, middag med Lovisa och Aiden och så julbak bestående av kola och fudge. Underbart! Nu ska vi strax se på Sunes jul här hemma, en klassiker!

Lilla tjejen

2012-12-13 14:04:43


Åh här är hon lilla tjejen, Emilias kusin! Vi hälsade på familjen idag, så himla mysigt och åh vad fin hon är. Nu är det snart dags för luciafirande på Emilias dagis och det ska bli jättekul. Kramar

Puss från studentmamman

2012-12-11 09:39:12


Tenta imorgon vilket innebär panikplugg idag, men jag måste säga en riktigt stor nyhet till er: Emilia fick igårkväll en liten kusin! En flicka blev det som ingen vet namnet på än, spännande! En stadig liten tjej på 4120 gram och 52 cm lång. Ett halvt kilo lättare än Emilia, hihi. Åh vad jag längtar till jag får träffa de nyblivna föräldrarna och lilla tjejen. Så himla bra tajmat att de är på BB nu för idag har jag inte tid att ses och inte imorgon heller men på lucia då kan vi ses och jag hoppas de dyker upp på loppans lucia men det är absolut inget måste men roligt vore det! Fick världens sötaste mmsbild igår på underverket. Tänk att Emilia fått en kusin och Daniel är numera farbror också vilket gör mig till "faster" hihi. Åh kärlek, kärlek.

Igårkväll

2012-12-10 15:07:00

Igår em var vi hos Lovisa och Aiden, så mysigt! Vi åt middag, drack kaffe och gick på promenad!


Timberland

2012-12-06 19:55:26

Jag har i veckan köpt mig en vardagsvinterjacka, skidställ och ett par vinterkängor. Redo för vintern!

Fixat

2012-12-06 19:49:00


Eftersom Emilia växer så det knakar nu förtiden så har vi idag monterat isär skötbordet och byter numera blöjor ovanpå tvättmaskinen igen. Så nu har hon en fin liten bokhylla i sitt rum. Ska ta tag i hennes rum med detaljer osv efter jul och nyår tänkte jag. Nu sitter jag och pluggar lite inför tentan som är nästa vecka..
Bäst att återgå till det! Kram på er och trevlig helg om vi inte hörs, min består nämligen av plugg och jobb..

Fullt upp

2012-12-03 19:16:53


Hej på er mina vänner. Idag har jag varit på praktiken en extra dag eftersom jag var borta i onsdags förra veckan. Jag har knappt hunnit med att blogga senaste tiden och det har hänt mycket! Min lägenhet har äntligen blivit såld och ingen är lyckligare än jag! Så himla, himla skönt. Det har blivit vinter också, jises så kallt men åh så skönt med ordentlig kyla! Klickade precis hem en varm vinterjacka från Nelly, hoppas den är lika fin i verkligheten. Min jacka jag har nu är alldeles för tunn så jag fryser tyvärr men med en tjock tröja så funkar det korta stunder men som mamma till en 1,5 åring krävs det ordentliga kläder.. så en ny jacka var givet!  Emilia har fått nya vinterskor idag och vi har köpt en luva att ha under mössan så hon inte fryser. Nya vantar har hon fått också som är lätta att få den lilla tummen i.. inte bara med små såhär års, det går ju inte att prata med henne och fråga vart det är kallt utan man får gissa sig fram lite men det känns bra iallafall med hennes vinterkläder. Det är ordentliga märken på kläderna iallafall så det känns bra i hjärtat, även om jag inte är någon märkesinriktad person i klädväg så värderar jag gärna det när det gäller Emilias utekläder! 

Mysteriet på Greveholm är ju årets julkalender vilket känns väldigt roligt eftersom det är en favorit hos mig! Himla mysigt med jul iår med vår lilla loppa. Kram på er alla!

Dålig uppdatering

2012-12-02 19:19:00

Jag har gått och blivit förkyld, sjukt segt. Måste plugga till tentan men det finns inget som går in i huvudet! Så får ta nya tag i veckan.. Idag har jag gått på Ipren för att orka med dagen, vi har bland annat tagit oss ut och åkt pulka idag!


RSS 2.0