Godmorgon

2013-01-30 08:48:29

Hej på er! Här fick jag sovmorgon till strax innan åtta! Då gick vi upp och åt frukost och nu myser vi i loppans rum. Köpte lite nytt på Ikea igår som jag ska visa er sen. Kram på er


Jobb och plugg

2013-01-29 12:15:30
Hoppade in och jobbade 8 - 16:30 igår, skönt med lite extra timmar! Efter det åkte jag och hämtade Emilia och så handlade hela lilla familjen och sen bar det vidare till lagret för indoor! Nu sitter jag på universitetet och pluggar, sen i em blir det Ikea och hem till min lilla loppa. Kram på er 


Söndag

2013-01-27 10:35:00

Blev en utgång igår på Statt med min vän Nathalie, det var jätteroligt att träffa så mycket folk jag inte sett på länge! Idag blir det jobb 11:30-20:30, sitter just nu med kaffe och loppan i knäet framför tvn, vill bara vara hemma och mysa idag..


Fredag

2013-01-25 09:09:00

Godmorgon! Här är fredagen i full fart med mysfrukost och snart dagislämning och därefter in till universitetet! Ikväll blir det indoor och sen får vi lite finbesök hem till oss, Markus, Linnéa, Olivia, Mattias och Sofie kommer över! Så mysigt. Kram på er och trevlig helg, jag har helgkänsla fast jag jobbar både lördag och söndag.


Mångsysslare

2013-01-24 19:27:00

Åh lyssnade lite halvt på radion i bilen idag påväg hem från jobbet och då nämnde han som pratade att han är mångsysslare, han pysslade med allt möjligt och då tänkte jag: ja! Det är för sjutton jag också. Jobbar, pluggar, tränar och är förälder. Puh nu slår jag ner rumpan i soffan med gurka och dip, såå värd det efter jobb och plugg idag plus diverse vardagsysslor! Kram på er


Nytvättad och fräsch igen

2013-01-23 14:54:42


Bilen fick sig en omgång igår i tvätthallen på OK, äntligen ren och fin igen! Den blir ju så jäkla smutsig av att pendlas in till Örebro i veckorna men nu är den fin igen och känns som ny! 

Sitter här och har skrivit halva uppgiften som ska vara klar på fredag, har lite tid imorgon kväll också eftersom jag tog mitt förnuft till fånga och bokade av cxworkxpasset jag tänkt gå på, jag hinner faktiskt inte det. Jag har ju faktiskt tränat i måndags, då körde jag indoor, igår gymmade jag själv (mage-rygg-kondition) och idag har jag på lunch kört pump, sjukt jobbigt! Så imorgon blir vilodag och så kör jag på fredag igen, då är det indoor! Jobbar i helgen så hinner varken gymma eller gå på pass då så det får bli till v eckan igen sen. 

För övrigt tycker jag att det fungerar bra att vara utan socker/kolhydrater, jag tillåter mig själv att äta lite godis på helgen eftersom det inte är någon viktminskning som står i fokus utan mer hälsoliv så det tycker jag att jag är värd! 

Nu ska jag börja göra mig iordning inför bowling och mat med mina bästa Maxare!

Zzz

2013-01-22 15:30:00

Hjälp vad jag är trött nu för tiden när det går i ett.. Universitetet, träning, familjeliv, vardagssysslor, extrajobbet och plugg! Puh! Men jag gillar att ha mycket runt mig, älskar känslan av att känna mig effektiv.


Mysloppan

2013-01-19 09:23:00

Emilia har fått för sig att magneter är väldigt spännande, så det hon gör nu är att sätta dem på kylskåpet, ta tillbaka, sätta upp...


Leker innan jobb 12-16

2013-01-18 10:24:33


Åh jag är käääär i dig!

2013-01-18 08:52:01


30 högskolepoäng

2013-01-17 18:53:13

Nu har jag skickat in uppsatsen som ska vara inne senast 16 imorgon, hela vår grupp fick småkompletteringar och nu har jag gjort min och skickat in den uppdaterade versionen så nu är jag klar med mina första 30 högskolepoäng, en hel termin är gjord och det återstår sju! Duschade nyss och har nu i en timme suttit med kompletteringen, nu kurrar min mage så dags för lite kvällsmat och sen iväg för lite handling på Maxi. Imorgon hoppar jag in och jobbar 12 -16 och även lördag natt! Utöver det är jag ledig till på måndag för då drar nya kursen igång. Kram på er.

Skönt

2013-01-16 13:43:00

Blev klar med uppsatsen i förmiddags, så skönt! Nu väntar jag och loppan i bilen på att pappan ska komma ut från skolan som började idag, studentföräldrar hihi!


Sista minuten

2013-01-15 21:28:30


Förstår inte varför jag är ute i sista minuten för med uppsatsen, imorgon kl 12 ska den vara inskickad och det fattas ungefär halva på min.. men jag hakar upp mig på smågrejer. Men ett stycke till och sen ett stycke avslutande diskussion och så referenslista så är jag klar..... suck vilken seg uppgift.

Åh vet ni det blev ett litet spontanbesök på gymmet också, biceps/triceps fick sig en ordentlig omgång samt lite konditon och mage/bröst. Kommer vara helt slutkörd imorgon, jag som redan har träningsvärk i magen! 

Pausa...skriva...pausa...skriva

2013-01-15 09:02:51
Haha det är typ så det är i mitt huvud just nu, jag skriver ett stycke, surfar lite på nätet, skriver lite till, suckar, ser över referenser, suckar, surfar lite, bloggar, dricker mer kaffe, skriver lite till... vill bara vara klar med skiten! Usch jag vet inte vad som är värst, en tenta eller ett paper (ungefär som en liten uppsats, 1200 ord) men jag tycker ju om att skriva, så jag föredrar nog paper ändå. Det som är läskigt den här gången är att två andra studenter ska läsa min text och sen kommentera den, fy vad hemskt. Fast egentligen borde jag inte vara nervös eftersom att grupp 13B är bäst, hihi! 

Jahapp, loppan är lämnad på dagis, pappan tar igen sig efter tidig morgon (jag fick sova till strax innan vi skulle gå, jippi) och jag sitter som sagt här med den här uppsatsen.. men vet ni vad, jag ska minsann vara klar med den till klockan tolv för vid två ska jag iväg och få håret klippt av bästa Nathalie! Vågar jag så klipper jag riktigt kort i nacken och sparar så långt det går framåt, så det blir en ordentlig page! Mitt hår går liksom inte att spara ut, det bara går av och blir tunt. Jag har inte den kvalitén på mitt hår så jag hoppas innerligt att Emilia får pappans hårgener, tjockt och fint hår, jag har liksom inte så mycket att erbjuda på den fronten, haha. Så nej idag ryker en decimeter eller två så det blir fräscht och kort igen! Går ju alltid att spara ihop till en förlängning när det är dags för bröllop, haha. 

Igår var jag iväg på lunchpass på lagret och jag har även köpt mig ett halvårskort, så himla, himla skönt att få in träningen i vardagen igen även om det blir lite dyrt. Jag har tänkt att komma iväg två gånger i veckan som standard och då menar jag pass, jag tränade cxworkx igår och det var helt underbart och så jag! Kändes verkligen som något jag kan bli duktig på och tycka om, så det är givet nu en gång i veckan samt indoor, en favorit från förr. Så de passen är mina favoriter, sen tänkte jag varva det med löpning utomhus samt lite gym på helger eller när jag känner att jag inte hinner boka upp mig en specifik tid. Tänkte prova trx någon dag också men vill nog vara lite mer i form först och ha lite styrka samt kondition så jag klarar av hela passet, hört att det ska vara tufft!

Får se om jag tappar något kilo eller två på kuppen också eller om jag kanske ökar, jag vill ju gärna ha lite plattare mage och tonade armar, så jag hoppas på att min kropp är lite mer vältränad i början på sommaren, fast det är inget mål så jag känner ingen stress, vill bara bli av med lite energi samt få energi! 

Igår fyllde även min mamma år, jättemysigt kalas där jag höll karaktären och drack kaffe med hallon och grädde till, supergott. Fast det är inte så svårt att hålla karaktären när man inte tål det som bjuds, jag har blivit så himla känslig mot mjöl, vet inte om det är en konsekvens av mina matproblem för ett par år sedan men något är fel iallafall när det gäller bröd, tårtor, muffins osv. Så bröd av alla slag är uteslutet ur min kost. Finns ju så mycket annat gott att äta! 

Nej ni, vänner, uppsats var det! Och vet ni vaaad idag får jag lön för allt slit föregående månad, ska bli så skönt att kunna lägga undan lite till semesterkassan! 


Gårdagens mamacita påväg till gymmet!

Plugg

2013-01-14 19:40:40
Målet är att bli klar ikväll, så jag har resten av veckan fri samt lite tid att pilla lite med den innan den ska vara inne på onsdag senast 12:00 men vi får se om jag blir klar idag..


Kärlek

2013-01-13 22:49:09


Älskar dig

2013-01-12 23:28:13


-

2013-01-12 23:10:01


Suck

2013-01-12 13:41:56
Lätt det är att plugga när grannen spelar musik så hela kvarteret hör.. blir så trött på människor ibland! Jaja nu var det inte gnäll jag skulle skriva om utan att vi idag är barnlediga från klockan tre. Emilia ska sova hos mormor och Glenn, så i em ska jag plugga och sen ikväll ska vi bort till min faster på spelkväll. Trevlig lördag!


Älskade lilla, stora du. Om ett par månader blir du två år, var tar tiden vägen?

-

2013-01-12 04:25:27


Organisering och planering

2013-01-11 21:17:41
Nu har jag gått igenom hela mitt schema fram till vecka 13, det är så länge det ligger ute just nu. Ser ut som att jag mestadels ska läsa historia i vår, spännande att få läsa något annat än didaktik ett tag! Ska gå igenom studiehandledning och kursplan också så jag får ordning på kurslitteraturen. Jag har även kikat igenom mitt jobbschema och matchat det med universitetet så det blir ett bra dagisschema för Emilia. Vardag, vardag..


Jeansväst

2013-01-11 21:14:00

Åh det rycker lite i shoppingnerven... men i sparnerven rycker det ännu mer, är faktiskt taggad till att spara så mycket som möjligt inför sommaren och semester med min familj, hihi.

Fredag

2013-01-11 18:54:58


En instagrambild på loppans nya möblering. Fick ju flytta på sängen eftersom namntavlan är ovanför men det blev bra iallafall! Nu sitter jag i soffan och ska fortsätta på min uppsats och dircker en blåbärssmothie. Inatt är det nattjobb 01-04 och sen soooova och imorgon är vi barnlediga från tre tiden, loppan ska till mormor och Glenn. Kram på er!

Godmorgon, godmooooorgon

2013-01-11 08:38:00

Sitter med kaffe och tittar på min lilla tjej som äter flingor med mjölk. Stor hon blivit! Mamman spillde nyss lite och då är hon snabb med att säga "oj!" och när det är torkat säger hon "så!" Åh, tack för att jag får vara din mamma.


-

2013-01-11 00:04:24


-

2013-01-10 23:11:49


Träning

2013-01-10 20:59:03
Nu ska jag komma igång med sunt liv och träning igen så jag kan få lite kondition! Så har rotat fram mina träningskläder och faktiskt tagit mig flera pw i rad nu så imorgon ska jag köra premiär på gymmet. Känns bra! Kickade igång med lchf nyligen också så nu ni är jag på g igen. Hihi 


Namntavla

2013-01-10 20:08:49

Torsdag

2013-01-10 12:14:00

Njuter av långfrukost efter en sovmorgon, mmm så skönt. Idag blir det plugg och familjetid! Kram på er


Lycka

2013-01-09 10:55:41


Åh jag klarade tentan! Jag klarade tentan! Jag är så lycklig just nu att det knappt går att ta på. Jag kunde inte fått ett bättre bevis på att jag faktiskt ror allt i land, plugg, jobb och familjeliv. Jag hinner med! Jag är underbar! Nu är det verkligen dags att börja tro på sig själv. Jag kände verkligen när jag lämnade in tentan att det kändes dåligt. Varför känner jag så? Jo för att jag inte tror på mig själv! Det är dags för det nu. Åh vad jag är glad, glad, glad över att jag klarade mitt livs första tenta. Nu kan jag släppa den och fokusera på examinationen av sista delkursen i termin ett, snart har jag mina första 30 poäng från lärarutbildningen. Vilken prestation jag gör/har gjort, pluggar heltid med barn och extrajobb. Är så stolt över mig själv!

2013

2013-01-08 11:52:10

Dagens frukost: kaffe, ägg och hallonsmoothie!

Hej på er, längesen jag bloggade såhär ordentligt från datorn! Ledsen för riktigt kass uppdatering på länge men jag har jobbat, pluggat, varit mamma och känt mig lite stressad pga allt detta så lagt bloggen åt sidan. Saknat att kika in här så bloggen ska numera få vara en del av vardagen som förut.

Nu sitter jag här i morgonrock och filar lite på uppsatsen som ska vara inlämnad nästa vecka samt hunnit läsa igenom lite litteratur. Ikväll eller imorgon får vi reda på decembers tenta och jises vad jag är nervös, tror bestämt jag får omtenta för tentan kändes inte bra när jag skrivit den.. Men det blir som det blir, är därför jag är ute i god tid med uppstasen. Skrev inledningen igår och kommit en bra bit idag, så jag siktar på att vara klar med den på fredag. Kram på er!

Ledig

2013-01-05 08:33:00

Igår och idag är jag ledig efter hektiska dagar på jobbet men också utvecklande och roliga dagar! Pappan är iväg och åker skidor, är han såå värd efter alla dagar som hemmapappa. Om två veckor börjar han också plugga så då är vi två studenter här hemma. Nu sitter jag och loppan i soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Trevlig lördag!


Pappa

2013-01-02 10:36:00

Ibland känns det som att det inte går, det tar stopp, saknaden och sorgen äter upp mig och pappas plats i mitt hjärta bara värker. Den smärtan jag känner när jag är som mest ledsen är hemsk. Det känns så konstigt att han inte finns och rent absurt att vi inte kommer ses igen. Aldrig få skratta åt hans dumma skämt, aldrig få spela Kent så högt att högtalarna sprängs, aldrig få se honom laga mat och gång på gång påpeka vilken fantastiskt god gryta han gjort.. Åh pappa, finaste, finaste pappa, vad jag saknar dig. Du skulle bara veta..


Vardag

2013-01-02 10:29:00

Plockat bort julpyntet och ställt tillbaka alla mina fina små inredningsdetaljer. Älskar ljusrosa, vitt och beige.


RSS 2.0