Mys

2013-12-28 13:24:42
Vi dricker kaffe och målar. Eller ja, mamman dricker kaffe och loppan målar hihi. Pappan har vi skickat iväg på ärenden, bland annat måste bilens torkarblad bytas. Ikväll skulle vi egentligen gått ut och ätit middag i Örebro men farmor blev tyvärr sjuk, men det gör inget, vi ska köpa kinamat och se film istället! Mysigt det med! Nu har Emilia vässat sina målarpennor så det är skräp överallt, måste städa. Kram på er!




Jul

2013-12-22 23:18:15
Vill passa på att önska er alla en God jul!




Always keep your head up high

2013-12-19 09:22:00
 
 
 

Snart helg

2013-12-19 07:04:41
Hej på er! Idag känns allt lite bättre så jag hoppas att den känslan är kvar hela dagen idag. Här sitter vi iallafall med kaffe och ser på Bamse, himla mysigt. Ska strax göra mig iordning och sen är det dags för dagis och in till Örebro för en dejt med Ronja innan universitetet... men det går bra, det har jag bestämt mig för!
 
Iallafall, idag jobbar jag några timmar på kvällen, fredag också och på lördag jobbar jag några timmar på dagen. Sen ska jag ha inflyttningsfest! Åh så roligt det ska bli!
 
Förresten kanske jag borde berätta en till sak i bloggen. Jag och Daniel (Emilias pappa) har bestämt oss för att prova igen, vi ska vara särbos en tid framöver och sedan flytta ihop. Vi känner oss alldeles nykära och det känns fantastiskt. Jag känner verkligen att det är rätt och jag är så glad över att vi tagit det här steget trots att det finns människor som hellre vill se oss isär. Jag älskar dig hjärtat!
 
Nu ska jag se om det finns lite mer kaffe, klockan är ju bra tidigt än! Trevlig torsdag på er.
 
 

Vet inte ens vad jag ska säga

2013-12-18 09:39:57
Suck, ångest! Ångesten står mig verkligen upp i halsen. Denna kurs är den värsta jag upplevt och många av er vet ju vad som hänt och jag hoppas att det bara kan bli till det bättre nu.. men jag har en klump i magen av att gå till universitetet efter allt! Kort sagt så har jag blivit väldigt illa bemött av en lärare på universitetet och jag har gått vidare med detta men det känns ändå inte riktigt bra. Jag är jättenervös inför seminariet imorgon och är livrädd för att jag ska få en hemsk fråga eller att läraren går på mig igen. Jag känner mig så liten! Fy!
 
Sitter här med denna hemska uppgift där man ska revidera sin text en miljon gånger i olika infall och ladda upp nya versioner hela tiden och allt är bara så förbannat rörigt! Jag har svårt med engelska och denna kurs har helt ärligt inte gett mig ett skit, på ren svenska. Usch vad jag är besviken! Suck! Jag har massor att göra idag med denna uppgift.... jag orkar inte, jag måste, jag vill inte, jag måste.. så går tankarna. Nä jag vill bara försvinna ett tag.
 
Dock har jag försökt vända allt detta till något positivt, jag stod ju upp för mig själv och sa ifrån på min engelska och jag har pratat med kursadmin men ändå så är jag otroligt irriterad över att det har tagit mig så hårt! Fy vad jag inte mår bra just nu. Det måste man väl ändå få skriva i sin blogg? Jag gör ju verkligen inte det. Det är detta med skolan och sen den här förbannade jävla julen, jag orkar inte med den iår heller. Jag kan inte lyssna på julsånger för jag tänker bara på att min pappa tydligen ska spendera resten av mitt liv i himlen? Varför?? Jag vill inte ha det så! Och jag måste ha det så, i hela mitt liv. Hela.mitt.liv. Jag är 23 år och ska leva bra länge till och under den tiden ska jag alltså stå ut med att inte ens kunna ringa till min pappa och fråga hur läget är. Inte ens ringa och säga att Emilia har lärt sig rita hjärtan. Att jag ska bli lärare. Alltså nej, det är jättetungt. Jag vill bara gå i ide och sova bort denna hemska sorg.
 
Men det kan jag inte för jag är jag och jag ger mig ju aldrig. Jag bryter ihop och går vidare. Men fan vad jobbigt det är innan man gått vidare. Den där tiden där man bara känner hur allt drar en neråt. När ingenting funkar. Så kände jag med denna lärare. Jag åker till universitetet och kämpar ihjäl mig för att fixa föreläsningarna och förstå allt som sägs. Så kommer hon och säger att jag inte är engagerad för att jag inte sjunger med i jullåtarna på seminaret? Det är det fler som inte gör och huvudpoämgen är väl ändå att man följer med i texten, gör grammatikövningen som är efteråt, svarar på hennes frågor och har läst all litteratur till seminariet? Jag säger då det, hon vet ju inte ens vem jag är eller hur jag är som person. Det gör jätteont i mig att uppfattas som slarvig och lat, det är väl för sjutton allt jag inte är. 
 
Jag kan inte sitta och sjunga med i julsånger som min pappa spelat för oss. Som min barndom påminner om. Det gör för jävla ont och den som inte fattar det tänker jag inte rätta mig efter. Aldrig i livet. Jag sitter på seminariet och biter mig i tungan för att inte börja gråta där, så jobbigt tycker jag att det är med denna förbannade jävla jul. Det går inte, inte än. Detta är nog den sista julen jag har tillåtelse att känna såhär för nästa år är Emilia 3,5 och kommer prata om julen och jultomten redan i september.. men det är då. Än så länge ligger allt mitt fokus på min pappa när det gäller jul. Nästan så jag inte ens vill gå utanför dörren.
 
Ska jag behöva förklara detta för en lärare på universitetet? Nej det tycker inte jag. Hon hade haft rätt om jag suttit och suckat och inte gjort grammatikövningen som ändå är poängen med seminariet eller att jag inte läst någonting eller pratat om saker som inte rör utbildningen. Nej jag orkar inte mer. Det här har fått mig att tänka tankar som "Haha men vem är jag ens som tror att jag fixar denna engelska, denna utbildning, detta liv, utan min pappa, det går ju inte. Att jag ens trodde det är ju helt sjukt" Fattar ni då hur långt allt gått. Jag tänker aldrig såna tankar om mig själv om jag inte mår väldigt dåligt. I min vardag tänker jag "Fan vad jag är grym! Inget står ivägen för mig!" 
 
Nä ska avrunda nu och fortsätta med engelskauppgiften som jag ändå kommer få underkänt på för att denna lärare bestämt sig för att hata mig. Men är fallet så, lämnar jag min uppgift till en annan som får titta på det. 
Men, jag ska återhämta mig och försöka få lite julanda inför julafton om 6 dagar. Jag lovar. Jag förtjänar att vara lycklig även utan min bästa vän och pappa. Jag har så mycket kvar här i livet som jag älskar och mina nära uppskattar jag något enormt mycket. Så det är klart jag fixar allt det här, även om det är tufft nu. För ni vet ju vad jag brukar säga. Mig trampar man inte på!

Sista veckan

2013-12-16 07:03:46
Måste säga igen. Älskar min bil. Haft den i ett år nu!
 
Hej! Alltså denna termin har gått något fruktansvärt fort! Sinnes! Nu är vi inne på sista veckan och tänk då vad fort nästa termin kommer gå när det är vår, den terminen går alltid fortast och speciellt med tanke på praktiken också. 
Iallafall, jag jobbade inte hela passet igår då jag hade jätteont i magen? Haft problem med den hela helgen, förstår inte vad det är för fel. Det kan inte vara järntabletterna för de ska vara skonsamma mot magen, så frågan är vad det är.. 
 
Nu vaknar Emilia till liv hör jag så ska gå och pussa henne godmorgon, bästa stunden på dagen. Kram!
 

Söndag

2013-12-15 14:02:34
Jag gillar inte söndagar. Eller jo, ibland är de ju jättesköna men idag, jättetrist väder och så ska jag jobba när jag är såhär trött, som visserligen är självförvållat då jag drack vin igår men ändå.... Suck! Försöker pigga upp mig med lite kaffe, får se om det fungerar. Förresten har mitt hår växt nu tre centimeter sen jag klippte jättekort, så jag ska försöka spara ut det nu! Fast det är ju kortare i nacken så det kommer bli jättesvårt i början för jag kommer inte kunna ha frisyren på samma sätt.. Men jag ska iallafall vara lika noga som är nu med att inte platta varje dag, alltid ha i värmeskydd och vara noga med inpackningar och produkter. Jag tänkte unna mig en liten förändring, får se hur det blir, jag tänkte lägga i lite askblont i hårbotten så att jag får en liten övergående ombre som knappt syns men som ändå markerar nyanserna, haha svårt att förklara tur att jag har en personlig frisör som fixar alla mina önskemål! Hihi
 
Såhär pigg är jag idag, haha

Matlagning

2013-12-14 14:26:11
Hej på er, pass ett avklarat och nu blir det lite matlagning, idag ska jag laga ris, kött och fempepparsås, en av mina favoriträtter! Min dator har uppdaterats medan jag jobbat idag så nu är äntligen alla saker fixade med den, så himla skönt. Förresten har jag aldrig i mitt liv varit med om ett bättre tangentbord, helt underbart, bästa knapparna! Så nöjd, så nöjd. Ska koka lite kaffi också tänkte jag hihi. Nej nu måste jag gå, puss på er! 
 
Fyller ut med en bild från årets luciafirande på dagis! 


 

Drar till jobbet!

2013-12-14 10:37:31
 

Lördag

2013-12-14 09:53:50
 
Gårdagens middag bestod av oxfilé på spett, pommes och bearnaiesås och till efterrätt frukt och tobleronefondue. Så himla gott! 
 
Hej på er! Här sitter jag med frukost, jag älskar frukost, idag har jag kaffe, juice, yoghurt, smörgås och ägg. Finns nog ingen som äter så mycket som jag gör haha, känner att jag borde börja träna igen men det är så dyrt! Fast å andra sidan är det ju en investering i sig själv.. men efter att engelskakursen är över så tänkte jag börja. För engelskan ger mig ingen fritid alls med alla grupparbeten, tentor och det där eviga skrivandet. Blä! 
 
Idag ska jag jobba dubbelpass! Jag har inte jobbat på ett tag så det ska bli roligt. Igår var jag på assistentmiddag med mina fina maxare, det var så himla gott och så mysigt. Åt både varmrätt och efterrätt! Nu ska jag försöka ladda ner adobe flash player så att jag kan komma in på schemasidan hemifrån. Kram på er! 
 
 

Mamacita

2013-12-13 10:38:01
 
Nu drar jag till Örebro! 
 

Helg!

2013-12-13 09:56:26
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Äntligen helg, jag jobbar men ändå, helg är något speciellt. Idag ska jag strax in till Örebro och ikväll är det dags för assmiddag med mina fina maxare, det ska bli så himla mysigt, jag tycker om dem så mycket allihopa! Imorgon ska jag jobba dubbelpass, först 11-15 och sen 01:30-04:30, cash is king! 
 
Nej nu måste jag hoppa in i duschen så att jag kommer iväg i tid. Kram på er, ha en lovely fredaaaag! Kärlek
 
 

MacBook Air

2013-12-12 20:38:04
Jag har utökat min Applefamilj med en Air! Är hittills väldigt nöjd och har fått lite hjälp av fina vänner som också har Macbook så jag kommer vara en expert snart, haha. Det är ju ett helt annat tänk, tack och lov, är så jäkla trött på allt vad Windows heter. Så detta är spännande! Ska snart sova, den där lilla loppan vaknar tidigt, tidigt.. 
 
 

Lördag

2013-12-07 10:45:00
Ikväll är det dags för Melissa Horn med Emmelie, ska bli så himla roligt! Nu ska jag fortsätta med min kaffekopp, i lugn och ro, men visst saknar jag min Emilia! 
 



Helg

2013-12-06 07:57:04
Välkommen helg! Igår kväll blev jag klar med dagens inlämningsuppgift, himla skönt! Idag är jag hemma med loppan som fortfarande är hostig. Idag ska jag träffa Ronja en sväng och imorgon ska jag se melissa horn! Bra helg. 




Krassligt

2013-12-04 13:38:02
Emilia är hostig och lite feber så hon har fått vara hemma idag. Jag har iallafall hunnit diska, laga mat och springa upp och ner från tvättstugan! Så jag är nöjd med dagen ändå, trodde inte jag skulle få något gjort. Plugga får jag göra ikväll. 


Hinner inte

2013-12-02 20:01:59
Förlåt, bloggen får lida lite när jag jobbar och festar på helgen haha. Nästa helg blir dock lugn, ska in till Örebro för att se Melissa horn men dock alkoholfritt! Engelska delkurs2 har börjat nu, missade introt idag pga jobb men imorgon är det tre föreläsningar... Blääää ge mig jullov!

Vill få tag på såna här fina muggar!



RSS 2.0