Jul, jul, strålande jul

2012-11-28 19:22:00

Idag har vi smygstartat med julen, min lilla familj och jag. Så himla mysigt. Alla fönster har nu stjärnor och allt rosa i hemmet har bytts ut mot julens röda färg. Julgardinerna i köket väntar vi lite med men annars är det julstämning hemma hos oss! Mysigt!


Söndag

2012-11-25 07:03:00

Godmorgon! Igår gick jag och la mig vid halv nio och åh vad skönt det är idag, pigg på morgonen! Vi har myst med frukost och nu leker vi. Klockan halv nio ska loppan till farmor och mamman jobba. Ikväll kommer pappan hem, som vi längtat!


Helg

2012-11-24 09:12:00


Hej på er. Idag är det dags för jobb 12 - 17 och då ska loppan få vara hos farbror Markus och Linnéa, eftersom pappan inte är hemma i helgen så är det lite barnvakt som gäller. Imorgon ska jag också jobba, 9 - 15 och då är skruttan hos farmor.. Pappan kommer hem imorgon kväll! Fick sovmorgon till sju idag och sen har vi lekt, nu har jag precis lagt in alla räkningar och ska fixa igång dagens andra kaffekopp. Godmorgon!

Myser

2012-11-23 15:06:21


Bra helg

2012-11-19 00:03:00

Har haft en sån härlig helg. I fredags var jag på seminarium på Universitetet där jag bjöd på tårta, efter det hem till mina hjärtan för lek i ett par timmar innan det var dags för jobb 17-04, vilket gick jättebra, roligt var det också. Så himla kul att gå ett chefspass, saknar det lite grann! Iallafall sen på lördagen var det tänkt att mamman och pappan skulle få vara barnlediga men lillan åkte på hög feber så det blev inget men det löste sig med andra planer. Pappan fick egentid mitt på dagen då mamman tog med sig loppan för mat och fika hos svärmor/farmor. Så himla mys! Halva lördagen spenderades där och resten i tvsoffan med god mat och gott sällskap av älskling, Linnéa och Markus. Tänk att de ska få vara med om det finaste vi varit med om, föräldraskapet.. Snart är det dags! Jag längtar så mycket efter Emilias lilla kusin. Nej nu ska jag sova, praktik imorgon. Natti!


Dålig uppdatering

2012-11-18 09:44:00

Hej på er och ursäkta min dåliga uppdatering här under ett par dagar! Jag har haft fullt upp med plugg, vardag och familjen så det är därför. Sitter och äter mysfrukost med min bästa lilla tjej och funderar på vad vi hittar på idag. Kramar!


Prickig kaffebryggare

2012-11-14 09:27:00

Fick en jättefin kaffebryggare av min faster! Tack!


22 år

2012-11-13 21:12:00
Så var dagen här, Louise 22 år. Känns konstigt att vara 22 fast det känns bra också. Andra födelsedagen utan min pappa, tänk nästa år kanske det känns ännu bättre att inte ha honom vid min sida på mina födelsedagar. Det kommer kanske alltid att kännas lite i hjärtat men samtidigt lättare för varje år. Det där ärret långt där inne kommer aldrig att läka och bli helt men det kommer att blekas med tiden. Imorgon kommer jag och tänder ljus hos dig pappa. 
 
Annars idag har det varit fullt upp. Fikabesök av faster på fm, iväg till Linnéa för lite kaffe på em och där var även svärmor och Sofie, hem och fick besök av Helena, Jonas och Svea och så kom min Lovisa hit på kvällen. Mysigt! Nu sitter jag och funderar på om jag orkar färga håret eller inte, fast jag behöver det verkligen, färgen har gått ur mycket och jag vill inte att det ska se dåligt ut.. Så ska ta tummen ur efter det här inlägget och slänga i lite färg i håret. Mörkblont/ljusbrunt hoppas jag att det blir!
 
Imorgon måste jag börja läsa all litteratur vi ska ha läst till på fredag. Igår hanns det inte med eftersom att Daniel och jag var iväg på olika ärenden men imorgon, så måste jag börja. Det är en hel del som ska läsas så jag får vara sjukt effektiv dagarna innan här! Hihi. Kram på er, nu ska jag, som sagt, färga håret.
 

Underbar helg

2012-11-12 08:34:14

Haft en underbar helg med mamma på Ladies Night som var helt sjukt bra, även fått spendera tid med mina hjärtan och laddat batterierna för en ny vecka.


Surig 1,5 åring och halvstressad mamma

2012-11-10 10:59:10
Åh jises vilken vecka. Emilia har inte visat sitt bästa humör utan har provat mina och Daniels gränser varje, varje dag, eller vad det nu är, vet inte ens om en 1,5 åring kan ha trots eller om det är något annat men puh vilket humör och vilja den där damen har! Jises! Fått räkna till tio många gånger varje dag den här veckan.. kan i och för sig ha att göra med att jag haft en jobbig examinationsuppgift i skolan som tyngt mig också. Det där med muntliga presentationer är inte riktigt min grej men när jag väl stod där och pratade inför gruppen så kändes det inte konstigt eller jobbigt så det ska jag komma ihåg till nästa gång, att det inte är så farligt när man väl står där. Klarade uppgiften iallafall och kan lägga till ytterligare en högskolepoäng i min utbildning. Nästa vecka är det lugnare, då ska vi "bara" läsa ett par hundra sidor men så skönt att slippa skriva.
 
På söndag är det farsdag och jag ska försöka att lägga all fokus på min älskade älskling som är världens bästa pappa till Emilia och inte tänka på min fina, brunbrända, blåögda, skämtsamma, underbara lilla pappa som bor i himlen men det kommer jag såklart tänka på ändå. Fast det känns mest som att det är Daniels dag. Ska iväg till graven och tända ljus på söndag iallafall.
 
Fast först är det lördag och det är idag, mamma hämtar mig om ett par timmar för vi ska på Ladies Night i Karlstad, det ska bli otroligt roligt att komma bort vi två, var jättelängesen vi gjorde något ihop! Så det ska bli kul. Ska börja packa min väska strax, väntar på att Emilia ska sova middag så jag kan packa i lugn och ro.. Jag fick förövrigt sovmorgon imorse, lyyyyyx, slog upp mina blå vid nio, så himla, himla skönt. Önskar er en trevlig helg! Kramar.



Älskade underbara lilla du, jag saknar dig så jag spricker när du inte är hos mig och river nästan tussar av mitt hår när du är hos mig ibland... Det är inte lätt att vara förälder men det ger mer än vad det tar... Älskar att vara mamma och jag älskar dig så mycket Emilia. Tack för att jag får vara din mamma.

Zzz

2012-11-07 19:16:36


Ska bli så skönt med helg och inget plugg.... 

Måndag

2012-11-05 19:44:07


Hallå måndag! Idag har jag varit på universitetet på två föreläsningar och sen har jag varit hos mormor och morfar tillsammans med min syster som är hemma hos mig nu och ska hjälpa mig med powerpoint... haha kan inget sånt så det blir nog bra med lite hjälp.. Trevlig måndag på er!

Ute

2012-11-04 13:02:06


Helgen

2012-11-04 09:56:33


Åh vilken myspyshelg vi haft jag och min underbara. Pappan åkte till Gävle för att se hockey i lördagsmorse och kommer hem ikväll, så det har varit jag och Emilia hemma bara. Igår myste vi med våra vänner Lovisa och Aiden, först kaffe och lek hos oss och sen gick vi till Sibylla för lunch! Så mysigt! På kvällen kom Emilias farmor och satt barnvakt så att mamman kunde dra iväg på 40årskalas ett par timmar, jätteroligt och så skönt att komma iväg själv också! Kom i säng strax efter tolv och så vaknade loppan 05:30, puh, men fick henne att somna om bredvid mig vilket inte hänt på bra länge så det var riktigt mysigt. Nu sover hon lite middag och jag har skrivit lite på nästa veckas examinationsuppgift.. Trevlig söndag!

Där uppe i det blå

2012-11-03 09:32:42


Den här fina inredningsdetaljen fick jag av min pappa i julklapp 2010 och den betyder jättemycket för mig i och med att den är från just honom. Den här helgen är det Allhelgona och jag tänker såklart på pappa jättemycket och ska iväg och tända ljus ikväll med mina småsyskon och mamma på pappas grav. Det ser jag faktiskt fram emot, det känns bra i hjärtat att gå dit och tända ljus. Alla gånger jag är där är jag faktiskt inte ledsen, en del gånger sitter jag bara där och tänker på allt och inget och hoppas att han ser mig när jag är där. Saknar honom så mycket men samtidigt lever han kvar i mig och min familj på ett sätt. Han finns alltid i mitt hjärta. Hoppas du har det bra där uppe i det blå pappa... 

Frukostmys

2012-11-03 07:00:06


It will all get better in time

2012-11-01 20:03:00

Julnappar till loppan

2012-11-01 08:12:15


RSS 2.0