När det känns tungt

2013-09-30 10:57:12
När det känns tungt, när det känns som att allt ska bäras utav mig och det känns som att inget jag gör är bra nog och att jag aldrig kommer att klara av det här, då tänker jag på de som tror på mig. Jag vill först och främst inte göra mig själv besviken och misslyckas, men jag vill också inte göra de som stöttar mig besvikna. Du är den viktigaste personen i ditt liv och det är viktigast att du alltid ser dig själv som det! Allting är möjligt, jag lovar, det låter som en klyscha men vill du så kan du! Det finns inga gränser i ditt liv, det är du själv som sätter gränserna.. och hur långt nere du än är så finns det alltid en väg upp. Även hur svårt och hårt det än känns så sluta aldrig att kämpa för det kommer en tid när allt känns lättare, ljusare, klarare. Den tiden är kommen snart. Denna tid när jag ser en färgglad och klar höst istället för en med regninga, gråa och deppiga dagar med mycket tankar. Vänd dina tankar till något bra. Välj dina konflikter, men våga samtidigt säga ifrån om du känner att något känns väldigt fel. Stå på dig. Ta för dig i livet. Unna dig saker när du gjort något som känts jättejobbigt innan, för då blir uppgiften något lättare att genomföra. Beröm dig själv när du är klar. Beröm dig själv för att du inte ger upp. Våga även ha dåliga dagar när allt känns skit. De dagarna behövs för att uppskatta de dagar som är bra. Här kommer livets kanske bästa mening: Skit i vad alla andra gör och vad de tycker om dig, för det är inte centralt eller viktigt i ditt liv. Du lever för dig själv.

Vilken helg

2013-09-30 08:40:35
Vilken helg jag haft, både jobb, mys med mina fina och en utgång i Örebro med bästa Ronja. Vi hade jätteroligt! Nu sitter jag med kaffe, jobbade stängning igår så är lite trött idag.. Emilia ska strax till dagis och jag ska hem och plugga. Kram på er 
Beställde kurslitteratur igår.. Dyrt!

Mysis

2013-09-27 23:00:26



Torsdag

2013-09-26 08:05:34
Godmorgon! Idag står plugg och jobb på schemat. Pluggar medan loppan är på dagis från halv elva och hela vägen fram till fyra för halv fem börjar mitt pass! Imorgon ska jag plugga hela dagen och sen jobbar jag lördag och söndag. Hoppas ni får en fin dag! 


Hej igen

2013-09-25 10:11:41
Nu har jag lämnat på dagis och innan dagislämningen har jag och min stjärna tankat bilen full, fyllt på blöjorna på dagis samt fyllt upp med fuskollar och vantar. Så skönt att ha det gjort, hihi. Sitter här i soffan med dator, iPad, fem böcker, märkningspenna och kaffe. Tentaplugg it is! Ronja och jag satt igår men det blir idag med. Egentligen skulle jag behöva plugga hela dagen imorgon också men lite extrapengar är aldrig fel heller! Jaja, jag hinner ändå. Dags att börja! Kram på er 
 
 

Onsdag

2013-09-25 08:05:21
Godmorgon fina! Idag är det onsdag och mitt i veckan. Dagen består av plugg och sen ännu mera plugg i Örebro med Ronja. Sen blir det hem och vara mamma ett par timmar innan det blir plugg igen. Måste verkligen plugga ordentligt idag eftersom jag jobbar hela torsdagen. Ledig fredag och då blir det plugg och sen jobbar jag lördag och söndag! Haft roligare veckor haha men det känns bra att jag investerar i min framtid! Fröken Louise, hihi. Nej nu måste jag åtgå till min dotter som sitter med leklera. Kram!


Grattis på din födelsedag, pappa

2013-09-24 19:48:47
Så var den här iår igen, den väntade dagen, din födelsedag. Idag skulle du blivit 50 år. Det sägs att det ska gå två födelsedagar, två högtider och speciella tillfällen innan det börjar kännas okej igen och denna dag är den tredje födelsedagen utan dig, och inte tycker jag att det känns bra igen. Aldrig. Jag kommer aldrig få kunna köpa en födelsedagspresent till dig, aldrig få rama in något Emilia gjort på dagis eller ge bort en fin bild på henne att ha på ditt skrivbord på jobbet. Aldrig få höra om din åldersnoja och aldrig mera vara en del i ditt liv..
 
Jag var ute och gick häromdagen, i mina gamla barndomskvarter där inget någonsin kommer bli sig likt igen. Gick förbi ditt hus, mitt hus, vårat hus. Så mycket minnen och så otroligt smärtsamt att inte ha rätten att bara få slå sig ner i trädgårdsmöblerna och vänta på att du kommer hem från jobbet. Jag ser dig framför mig varje dag. I allt jag gör. 
 
När jag tvivlar som mest på mig själv och när jag saknar dig som mest, hittar jag styrkan genom att se på mig själv genom dina ögon.. Bara av att veta att du skulle varit stolt över mig får mig att aldrig någonsin tappa mig själv och mitt fokus i livet. För jag vet, jag vet, vad skört livet är och vad som är värt att lägga ner kärlek på och vad som inte är det. 
 
En sak lovar jag er. Ordet saknad har aldrig haft så stor mening och betydelse i mitt liv förut. Jag saknar honom varenda dag. Tänker på honom när jag och Emilia äter frukost, ser han hur stor Emilia blivit? Jag saknar dig, pappa, Emilias morfar.. Skulle kunna skriva mycket, mycket mer men jag orkar inte ha ont mer idag och mina tårar tar aldrig, aldrig slut.
 Alltid i mina tankar, pappa, alltid i mitt hjärta. 

Godkväll

2013-09-23 21:22:42
Idag har jag lämnat hemmet och bosatt mig i mammas kök så att jag kunde få plugga i lugn och ro, jag har fått mycket gjort! Så skönt inför morgondagens seminarium! Nu ska jag strax kila hemåt. Kram 





Åh en liten ytlig lycka

2013-09-22 20:09:12
Så skönt! Glenn har varit här och hjälpt oss att fixa routern så min dator äntligen kan surfa trådlöst! Det är ju fantasiskt vad skönt det känns att kunna slå på datorn och gå ut på internet utan att behöva dra sladden. Nu har jag ju min iPad så jag surfar jättesällan på datorn men ändå ibland är det skönt att sitta ner vid en riktig dator. Så nu är det fixat och det går även att skriva ut från datorn. Åh jag är så lugn och nöjd och glad haha. Skönt såhär inför skolan nu så jag kan skriva ut vad jag vill! 
 
Helgen har varit så himla bra, i fredags sov lillan hos mormor så vi fick komma iväg, vi åt en så himla god trerättersmiddag på Jensens i Örebro och sen gick vi på bio, Elysium! Den var jättebra verkligen, kan varmt rekommendera den! 
 
Lördagen bestod av sovmorgon och senfrukost, lite fika hos min mormor och morfar och sen handlade vi och hämtade loppan. På kvällen var vi hemma och myste bara eftersom jag skulle jobba på natten, det gick bra att jobba även om jag fått sota lite för det idag! Men jag har tänkt jobba passen jag har nu men försöka att inte plocka på mig extra och speciellt inte nu när jag har tenta snart! 
 
Imorgon är det föreläsning och plugg med Ronja som står på schemat, det ska bli mysigt, tror vi sätter oss på Waynes, jag har kärat ner mig i deras menyer men främst i deras latte, helt gudomligt god. 
 
Nu funderar jag lite på att ta på mig kängorna och köra till Ica och köpa godis, men samtidigt är jag så jäkla trött att jag inte orkar haha. Får se, vill helst bara lägga mig och sova. Kram på er! 
 
Vaknade intill denna lilla goding imorse. Mammas älskade och finaste Emilia!

Mys

2013-09-21 12:02:25
Idag så vaknade jag upp vid tiotiden, mysmorgon! Frukost och Nyhetsmorgon med min iPad. 


Gårdagen

2013-09-21 12:00:50
Igår mina vänner hade vi dejtkväll min kärlek och jag. Vi åt en fantastisk trerättersmiddag på Jensens och sen vidare mot bion! Så mysigt, jag älskar dig så mycket <3 


Godmorgon!

2013-09-20 06:41:57



Sådär

2013-09-19 16:40:12
Nu mina vänner har jag köpt mig en iPad! Ah, hade en förra året men sålde den, har saknat den sen dess hihi. Sitter och skriver från den just nu med tangentbord till, hur praktiskt som helst! Håller på och uppdaterar till iOS7, sen är den ready to go! 
 
Annars idag har jag träffat Ronja och pluggat, lika trevligt som alltid! Nu ska jag kika på hur långt uppdateringen har kommit. Kram på er!
 
 

Pyssla

2013-09-19 07:27:29
Åh imorse ville inte Emilia titta på tv utan "kom leka!" Så mysigt och nu pysslar vi med hennes pärlor. Dricker kaffe och väntar på att dagens dos smärtstillande ska hjälpa för usch det har blivit värre, men jag kämpar! Kram på er 


Natti

2013-09-18 22:04:39
Nu ska jag sova. Har provat mig på en promenad idag och det var jobbigt så fick vila när jag kom hem, men så skönt att komma ut. Imorgon väntas plugg med fina Ronja. Kramis


Loppans rum

2013-09-18 22:01:46
Skulle kunna köpa allt, så fint så fint! 


Vila

2013-09-18 08:09:58
Vilar upp mig och hoppas må bra snart igen. 


Lilla stora tjejen!

2013-09-18 08:07:59
Godmorgon! Idag myser vi inne i det tråkiga vädret! Bilden är från igår. 



Tisdag

2013-09-17 08:00:03
Godmorgon! Vi myser i soffan framför Bamse, ska strax tillbaka till läkaren igen, jag var där igår och tog prover som jag får svar på idag. Läkaren lyssnade på mina lungor och sa att det låter som lungsäcksinflammation som eventuellt behöver behandlas med medicin så det är det jag får reda på idag då. Går på Ipren/Alvedon nu så att jag överhuvudtaget ska kunna andas utan smärta. Är ledig från jobb hela veckan, är bara plugga jag behöver göra så jag hoppas kunna vila mycket. Vi hörs senare, kram på er 



Godmorgon

2013-09-16 07:13:52
Hej! Usch jag har haft jätteont i ryggen under en tvåveckorsperiod, trodde jag, men det är ju lungorna jag har ont i. Det gör ont när jag andas och jag kan inte ta djupa andetag utan att det liksom hugger till, nej blä vilken smärta det är.. Fick gå hem från jobbet igår efter ynka 3 timmar, mer än så klarade jag inte. Jag har fått telefontid på vårdcentralen nu snart så jag hoppas få en tid i em. Mamma (sjuksköterka) trodde på lungsäcksinflammation och det tror jag med för symtomen stämmer bra överens med mina besvär.. Jaha annars så sitter vi i soffan med kaffe/välling och Nyhetsmorgon. Strax dags för dagis och universitetet! Kram på er 


Mer kläder

2013-09-15 13:20:12



Hej på er, det var inte igår!

2013-09-15 13:18:07
Hej på er! Jag har inte hunnit blogga så värst senaste tiden så tänkte blogga nu, hihi. Igår var jag i Örebro och lunchade med Ronja! Köpte massor av kläder till Emilia, vinterställ och vanliga kläder, allt från Åhléns som har fantastiskt mycket fint! Annars igår jobbade jag ett hemskt pass 17:30-04:30 och idag börjar jag 16;30-01:30. Kram på er! 



Godkväll

2013-09-03 22:15:00
Hej. Det har varit och det är så mycket i mitt liv just nu att jag till och med börjat fått fysiskt ont av att andas, inte bara psykiskt.. Kanske är dags att vara lite rädd om sig själv och ta vara mer på nuet, på livet, ta vara på att se saker för vad de är och ge fan på ren svenska i att stressa upp sig för skitsaker. Göra sig av med de personer som bara suger energi av mig och fokusera endast på de som lyfter mig. Så sant som det är sagt.. finnas där för de som behöver mig men samtidigt finnas för mig själv. Finnas för Emilia och Daniel..
 
September kom även i år också. Som jag avskyr denna förbannade månad. Åh. I år skulle du blivit 50 år pappa, du hade suttit med Emilia i ditt knä, njutit av henne och sagt "tänka sig, 50 år och morfar, nu börjar man bli gammal" ...du hann inte ritkigt så långt.. 
Åh denna sorg, denna eviga saknad, den finns alltid, alltid där med mig.
Jag är så tacksam och så glad över de fina personer jag har med mig i livet som alltid finns där för mig, som alltid ser mig och vet hur jag mår utan att ens behöva fråga. Ni vet vilka ni är och ingen älskar er som jag gör <3
 
Det absolut finaste och mest självklara jag har här i livet. Fantastiska underbara fina härliga bästa Emilia! Åh vad mamma ääälskar dig. Du har en väldigt mammig mamma du, jag kommer vara med dig högt och lågt! Mig slipper du aldrig undan <3

RSS 2.0